Wijnand’s duikverslagen

 
 

Hallo, mijn naam is Wijnand Vlierhuis en mijn grote vrijetijdsbesteding is duiken. Sterk daar aan gerelateerd is mijn grote fascinatie voor het onderwaterleven en daar neem ik graag foto’s van.

Deze blog gaat niet over brevetteringen, techniek, en dergelijke. Ik duik al sinds 1985 en na duizenden duiken ben ik dat stadium al ver gepasseerd. Nee, ik wil deze site gebruiken om mijn belevenissen in verslagvorm weer te geven. De nadruk zal komen te liggen op ontmoetingen en belevenissen met de diversiteit aan het onderwaterleven.

Na jarenlang dit soort verslagen verspreid over diverse internetforums te hebben geschreven komen ze nu bij elkaar te staan op mijn eigen site.

Dit betekent dat het uiteraard niet compleet is; ik ga geen ruime 25 jaar aan belevenissen zitten overschrijven. Ik begin bij het starten van mijn digitale fotoperiode. Daarvoor fotografeerde ik analoog en het kost me te veel tijd om dat allemaal in te scannen.


Veel leesplezier,


Wijnand.


P.s.:

opmerkingen, vragen, reacties? Plaats ze in mijn gastboek:

 

basis informatie

Laatste Wijziging:

23-01-2022: nieuw jaar toegevoegdopmerking:

vanaf eind 2015 ga ik de verslagen in het begin opruimen. De site wordt te zwaar. Vakanties en de meeste interessante duikjes blijven voorlopig staan, echter met slechts een paar foto’s per verhaal.


Over mij en deze site: