Wijnand’s duikverslagen

 
 

Hallo, mijn naam is Wijnand Vlierhuis en mijn grote vrijetijdsbesteding is duiken. Sterk daar aan gerelateerd is mijn grote fascinatie voor het onderwaterleven en daar neem ik graag foto’s van.

Deze blog gaat niet over brevetteringen, techniek, en dergelijke. Ik duik al sinds 1985 en na duizenden duiken ben ik dat stadium al ver gepasseerd. Nee, ik wil deze site gebruiken om mijn belevenissen in verslagvorm weer te geven. De nadruk zal komen te liggen op ontmoetingen en belevenissen met de diversiteit aan het onderwaterleven.

Na jarenlang dit soort verslagen verspreid over diverse internetforums te hebben geschreven komen ze nu bij elkaar te staan op mijn eigen site.

Dit betekent dat het uiteraard niet compleet is; ik ga geen ruime 25 jaar aan belevenissen zitten overschrijven. Ik begin bij het starten van mijn digitale fotoperiode. Daarvoor fotografeerde ik analoog en het kost me te veel tijd om dat allemaal in te scannen.


Veel leesplezier,


Wijnand.


 

basis informatie

Laatste Wijziging:

23-01-2022: nieuw jaar toegevoegdopmerking:

Sinds januari 2022 heeft mijn site te maken met enorm traag laden. Na enig speurwerk blijkt dit te maken te hebben met de onderliggende codering van de iWeb software. En dit kan ik niet zelf verhelpen. Deze site gaat daarom binnen afzienbare tijd in deze vorm verdwijnen. Of er iets anders komt wordt over na gedacht.


Over mij en deze site: